PRINT

Praktikvejledning for ernæringsassistenter

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Fjernundervisning, 9800 Hjørring
Startdato 25. oktober 2021
Slutdato 24. juni 2022
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 630,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 2324,75 kr.
Undervisningsform Fjernundervisning
Undervisningstid 00:00 - 24:00
Beskrivelse Virtuelt kursus, der foregår på læringsplatformen Its Learning. Når du er tilmeldt kurset, kobles du op på kursusindholdet og skal logge på med nem-id.Du skal gennemføre kurset i løbet af 1 måned, og vil have adgang til alle materialer i 3 måneder. Når det virtuelle kursus er gennemført, skal du gennemføre en AMU-prøve, som skal bestås, for at man kan få et AMU-bevis
Kontaktperson Marianne Kondrup Krogh
Telefonnr 72246011
Email mkk@eucnord.dk
Kviknummer 821409tr21-48766-1 P
Minimum antal deltagere 1
Maksimum antal deltagere 200
195 ledige pladser
Fag til kurset:
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Skolefagkode: 48766
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 630,00 kr.
Pris for ledige: 2324,75 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2324,75 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til medarbejdere/ernæringsassistenter, som varetager opgaver i forbindelse med oplæring af ernæringsassistentelever inden for jobområdet.

Formål:
Du vil ud fra viden om gældende bekendtgørelse og uddannelsesordning kunne planlægge og gennem-føre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed, herunder motivere og vejlede eleverne gennem anerkendende og professionelle samtaler, så der også opstår en sammenhæng i deres uddannelse.

Indhold:
Du kan ud fra viden om gældende bekendtgørelse og uddannelsesordning planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed. Du kan motivere elever til at deltage aktivt i egen uddannelse.Du kan vejlede og medvirke til at skabe sammenhæng i uddannelsen for ernæringsassistentelever på baggrund af elevens personlige og faglige forudsætninger. Du kan gennemføre anerkendende og professionelle samtaler, der sikrer progression i elevens ud-dannelse i virksomheden.Du kan anvende it-baserede redskaber til registrering og evaluering af elevens uddannelse.Du kan vejlede og støtte eleven i brug af ernæringsassistentbogen.