Vi uddanner hverdagens ledere på morgendagens lederuddannelser. Teamleder, sjakbajs, formand, projektleder eller værkfører. Titler der alle dækker over dem vi kalder hverdagens ledere. Det er dem der holder produktionen kørende, bilerne på vejen, kunderne tilfredse og medarbejderne beskæftigede. Dem som skal lede og koordinere en hverdag for en gruppe medarbejdere. Hverdagens ledere med andre ord.

Hos Kursuscenter Nord tilbyder vi lederuddannelse for netop denne gruppe ledere. Det har vi gjort i mange år, og vi har efterhånden ret meget at have det i. 

Og så har vi udviklet os til et af Nordjyllands førende konsulenthuse, når det handler om organisationsændringer i boligselskaber.

Se vores aktuelle kurser nedenfor. Kontakt os, hvis du vil vide mere eller gerne vil snakke kursus med os.

PRINT

49644 Digitalisering i produktionen 2

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 30. november 2021
Startdato 7. december 2021
Slutdato 9. december 2021
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 570,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1974,20 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:05 - 15:29
Kontaktperson Helle Dejligbjerg
Telefonnr 72246351
Email hd@eucnord.dk
Kviknummer 821409kk21-49644-1
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:
Digitalisering i produktionen 2
Skolefagkode: 49644
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 570,00 kr.
Pris for ledige: 1974,20 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1974,20 kr.

Målgruppe
Ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digitale kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring. Det anbefales desuden at deltageren har grundlæggende kendskab til digitalisering i produktion på niveau svarende til digitalisering i produktionen 1 eller tilsvarende.

Formål:
På dette kursus lærer du at opsamle, behandle, validere og gemme data. Du bliver introduceret til virtuelle møder, ERP systemer og forskellige digitale enheder som f.eks. PCer, tablets, scannere og operatørpaneler. Du lærer at udvise sikker digital adfærd og ajourføre SOP.

Indhold:
Efter gennemført kursus har du:· Grundlæggende viden om, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, valideret, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion, herunder datastrømme. · Kendskab til betydningen af registrering af produktionsdata. · Kendskab til ERP-system. · Kendskab til virtuelle mødeformer som anvendes i produktionen. Efter gennemført kursus kan du:· Anvende virksomhedens digitale enheder fx pc, smartphone, tablet, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i din jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien. · Udvise sikker digital adfærd. · Registrere og dokumentere produktionsdata. · Anvende og deltage i ajourføring af Standard Operation Procedures (SOP) eller tilsvarende. · Anvende relevant tidsregistrering i forbindelse med produktionen. · Finde og læse relevante sikkerheds-, miljø- og kvalitetsforskrifter.