Vi uddanner hverdagens ledere på morgendagens lederuddannelser. Teamleder, sjakbajs, formand, projektleder eller værkfører. Titler der alle dækker over dem vi kalder hverdagens ledere. Det er dem der holder produktionen kørende, bilerne på vejen, kunderne tilfredse og medarbejderne beskæftigede. Dem som skal lede og koordinere en hverdag for en gruppe medarbejdere. Hverdagens ledere med andre ord.

Hos Kursuscenter Nord tilbyder vi lederuddannelse for netop denne gruppe ledere. Det har vi gjort i mange år, og vi har efterhånden ret meget at have det i. 

Og så har vi udviklet os til et af Nordjyllands førende konsulenthuse, når det handler om organisationsændringer i boligselskaber.

Se vores aktuelle kurser nedenfor. Kontakt os, hvis du vil vide mere eller gerne vil snakke kursus med os.

PRINT

45214 Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 1. november 2021
Startdato 8. november 2021
Slutdato 10. november 2021
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 570,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1689,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:05 - 15:29
Kontaktperson Helle Dejligbjerg
Telefonnr 72246351
Email hd@eucnord.dk
Kviknummer 821409kk21-45214-2
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 16
16 ledige pladser
Fag til kurset:
Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling
Skolefagkode: 45214
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 570,00 kr.
Pris for ledige: 1689,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1689,50 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere. Dvs. ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Formål:
Efter kurset kan du på det operative ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til indsatser, virksomheden har valgt.

Indhold:
Deltageren kan anvende viden om grøn omstilling - herunder de 17 verdensmål - konkret i forhold til forretningsudvikling.Deltageren har viden om almindeligt kendte ledelsesteorier med henblik på optimering af såvel menneskelige som økonomiske ressourcer - herunder FLOW, spild, flaskehalse og lignende.Deltageren kan på det operationelle ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling samt til indsatsområder, virksomheden har valgt.Deltageren kender betydningen af og kan identificere og registrere valide data, som kan give indikationer om fremskridt.Deltageren kan motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens indsatser for bæredygtig forretningsudvikling, herunder skabe bevidsthed om hvordan virksomhedens indsatser bidrager til bæredygtig samfundsudvikling og relevante verdensmål.