Vi uddanner hverdagens ledere på morgendagens lederuddannelser. Teamleder, sjakbajs, formand, projektleder eller værkfører. Titler der alle dækker over dem vi kalder hverdagens ledere. Det er dem der holder produktionen kørende, bilerne på vejen, kunderne tilfredse og medarbejderne beskæftigede. Dem som skal lede og koordinere en hverdag for en gruppe medarbejdere. Hverdagens ledere med andre ord.

Hos Kursuscenter Nord tilbyder vi lederuddannelse for netop denne gruppe ledere. Det har vi gjort i mange år, og vi har efterhånden ret meget at have det i. 

Og så har vi udviklet os til et af Nordjyllands førende konsulenthuse, når det handler om organisationsændringer i boligselskaber.

Se vores aktuelle kurser nedenfor. Kontakt os, hvis du vil vide mere eller gerne vil snakke kursus med os.

PRINT

47857- Godstransport med lastbil samt grundl. kval

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Knivholtvej 18, 9900 Frederikshavn
Tilmeldingsfrist 20. december 2021
Startdato 3. januar 2022
Slutdato 11. marts 2022
Varighed 50,0 dage
Deltagerpris 6300,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 55235,00 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.10-15.34
Forudsætninger Kørekort B og under 21 år
Beskrivelse Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan.
Kontaktperson Gitte Nyquist
Telefonnr 72246177
Email gny@eucnord.dk
Kviknummer 821409al22-47857-01
Minimum antal deltagere 2
Maksimum antal deltagere 4
Mange ledige pladser
Fag til kurset:
Godstransport med lastbil samt grundl. kval.uddan.
Skolefagkode: 47857
Varighed: 50,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 6300,00 kr.
Pris for ledige: 55235,00 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 55235,00 kr.

Målgruppe
Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for godstransport med lastbil.

Formål:
Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport.Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil.

Indhold:
Deltageren kan:- Føre og betjene køretøjet på en rationel og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med hovedvægt på sikkerhed. - Vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne baggrund udfører sikker og forsvarlig kørsel.- Udføre lastsikring efter gældende regler samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.- Udfører førstehjælp i henhold til Førstehjælp ved hjertestop og Færdselsrelateret førstehjælp for bil/MC/traktor, jf. Dansk Førstehjælpsråds uddannelsesplaner.Deltageren har kendskab til: - Principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper. - Sundhed, færdselssikkerhed og miljøsikkerhed, service og logistik.- Færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering, der kan relateres til arbejdet som fører af lastbil.