Vi uddanner hverdagens ledere på morgendagens lederuddannelser. Teamleder, sjakbajs, formand, projektleder eller værkfører. Titler der alle dækker over dem vi kalder hverdagens ledere. Det er dem der holder produktionen kørende, bilerne på vejen, kunderne tilfredse og medarbejderne beskæftigede. Dem som skal lede og koordinere en hverdag for en gruppe medarbejdere. Hverdagens ledere med andre ord.

Hos Kursuscenter Nord tilbyder vi lederuddannelse for netop denne gruppe ledere. Det har vi gjort i mange år, og vi har efterhånden ret meget at have det i. 

Og så har vi udviklet os til et af Nordjyllands førende konsulenthuse, når det handler om organisationsændringer i boligselskaber.

Se vores aktuelle kurser nedenfor. Kontakt os, hvis du vil vide mere eller gerne vil snakke kursus med os.

PRINT

48756 Safety Passport - industri- og procesanlæg

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 10. januar 2022
Startdato 20. januar 2022
Slutdato 21. januar 2022
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1392,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:05-15:29
Beskrivelse 48756 Safety Passport - industri- og procesanlæg
Kontaktperson Helle Dejligbjerg
Telefonnr 7224 6351
Email hd@eucnord.dk
Kviknummer 821409kk22-48756-1
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
19 ledige pladser
Fag til kurset:
Safety Passport - industri- og procesanlæg
Skolefagkode: 48756
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1392,80 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1392,80 kr.

Målgruppe
Ikke-faglærte og faglærte som ikke er i besiddelse af uddannelse eller erfaring med arbejde i og på større industri- og procesanlæg. Anlæg hvor det vurderes, at arbejdet er forbundet med særlige arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige risici.

Formål:
På dette kursus lærer du at vurdere de væsentligste risici ved arbejde i og på anlæg og aktivt foretage valg der forebygger risici. Du lærer desuden om den sikkerhedsmæssige ansvars- og rollefordeling ved forskellige opgaver på større anlæg.

Indhold:
Efter gennemført kursus har du:· Viden om, hvem der er kontaktperson/ansvarlig i forhold til forskellige arbejdssituationer i virksomheden, hvor arbejdet udføres. Fx arbejde i højden, iltfattige rum, ved kranløft samt ordentlighed og ryddelighed i jobsituationen. · Viden om rolle- og ansvarsfordelingen blandt interne og eksterne medarbejdere inden for sikkerhed og arbejdsopgaver, fx ATEX-ansvarlig, arbejdsmiljøansvarlig, miljøansvarlig og jobansvarlig. · Viden om vurdering af arbejdsstedet i forhold til konkrete opgaver og omgivelser og sikkerhedsforanstaltninger, herunder mindset, værnemidler, værktøj og maskiner i og på anlæg. Efter gennemført kursus kan du:· Vurdere de væsentligste risici ved arbejde i og på anlæg. · Aktivt foretage valg, der forebygger risici ved arbejdet i og på anlæg.