Vi uddanner hverdagens ledere på morgendagens lederuddannelser. Teamleder, sjakbajs, formand, projektleder eller værkfører. Titler der alle dækker over dem vi kalder hverdagens ledere. Det er dem der holder produktionen kørende, bilerne på vejen, kunderne tilfredse og medarbejderne beskæftigede. Dem som skal lede og koordinere en hverdag for en gruppe medarbejdere. Hverdagens ledere med andre ord.

Hos Kursuscenter Nord tilbyder vi lederuddannelse for netop denne gruppe ledere. Det har vi gjort i mange år, og vi har efterhånden ret meget at have det i. 

Og så har vi udviklet os til et af Nordjyllands førende konsulenthuse, når det handler om organisationsændringer i boligselskaber.

Se vores aktuelle kurser nedenfor. Kontakt os, hvis du vil vide mere eller gerne vil snakke kursus med os.

PRINT

48238 Produktionsgruppers udarbejdelse af eSOP

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Hestkærvej 30, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 7. december 2021
Startdato 14. december 2021
Slutdato 15. december 2021
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1392,80 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:05-15:29
Beskrivelse 48238 Produktionsgruppers udarbejdelse af eSOP
Kontaktperson Helle Dejligbjerg
Telefonnr 7224 6351
Email hd@eucnord.dk
Kviknummer 821409kk21-48238-3
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:
Produktionsgruppers udarbejdelse af eSOP
Skolefagkode: 48238
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1392,80 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1392,80 kr.

Målgruppe
Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der skal eller ønsker at arbejde med elektronisk Standard Operating Procedure (eSOP).

Formål:
På dette kursus lærer du at beskrive standarder og arbejdsprocesser ved hjælp af film/lyd/tekst dokumenter kaldet eSOP - elektronisk Standard Operating Procedure. Herved lærer du at fastholde væsentlige procedurer og arbejdsgange om opstillinger, instruktive processer i virksomheden ved hjælp af digitale medier og visuel kommunikation.

Indhold:
Efter gennemført kursus kan du:· Bruge elektronisk Standard Operating Procedure (eSOP) til at udarbejde standarder, der dokumenterer de procestrin, der kan sikre ensartet kvalitet i produktionen. · Udarbejde eSOP gennem anvendelse af enkelte visuelle digitale værktøjer. · Medvirke til at dokumentere, hvordan man udfører en rutineaktivitet. · Medvirke til at sikre ensartet kvalitet i produktionen, herunder at understøtte virksomhedens sikkerheds-, miljø-, arbejdsmiljø og lean-arbejde. · Medvirke til at operationalisere og kommunikere en virksomheds vigtige politikker, herunder henvise til lovgivning og best practice.