Vi har et bredt udbud af kurser til transportbranchen i Vendsyssel. Vi er klar hver dag med dygtige faglærere og gode kursusfacilliteter.

Vi er specialiserede og uddanner fx indenfor godstransport, persontransport og gaffeltruck. For kursusbeskrivelser og information om de enkelte kurser, gå til vores kursusudbud øverst på siden og klik dig ind på det ønskede kursus.  

Der er mulighed for fleksibel tilrettelæggelse i samarbejde med virksomheden, hvis der er behov for dette. Kontakt os for et uforpligtende konsulentbesøg om vilkår og muligheder.

PRINT

EUC Nord i Hjørring og Frederikshavn udbyder efteruddannelser på rigtig mange områder. Du kan se alle områderne i menuen til venstre og du kan klikke dig frem til præcis det kursus, der passer til dine aktuelle behov.

Efteruddannelse er i dag anerkendt og bruges til mange formål. Ledige kan efteruddanne sig, så de opnår kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet og virksomheder har mulighed for at opkvalificere deres arbejdskraft, så man kan udvikle både medarbejder og virksomhed. Vi tilpasser naturligvis vores undervisning efter kompetenceniveauet, så alle får optimalt udbytte af kurserne.

På EUC Nord har vi en meget kompetent og erfaren medarbejderstab, der underviser efter nyeste viden på de mange områder, som gør det med en solid pædagogisk ballast. Det betyder, at du kan forvente dig en høj grad af faglighed kombineret med godt humør og velforberedt undervisning.

Kig dig omkring i kursuskataloget vha. menuen i venstre side. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte EUC Nord på mail info@eucnord.dk eller telefon 7224 6000.