Kursuscenter Nord tilbyder både korte IT-kurser af 1 til 3 dages varighed og længere forløb på op til 6 uger. Vores kerneydelse er tilstedeværelsesundervisning, men mange af vores korte IT-kurser er også tilgængelige som fjernundervisning.

Vores undervisning finder normalt sted på Kursuscenter Nord i Hjørring. Vi laver gerne virksomhedsforlagt undervisning, ligesom vi har mulighed for at afholde kurser på en af vores adresser i Frederikshavn, hvis det passer jeres virksomhed bedre.

Vores undervisere er uddannet indenfor it og erhvervspædagogik og har mange års erfaring i undervisning af voksne på alle niveauer.

 

Udover vores planlagte udbud af it-kurser, som kan ses herunder, har vi mulighed for at oprette både AMU-kurser og specielt tilrettelagte kurser efter behov - hvis du vide mere er du er meget velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Helle Dejligbjerg på hd@slet-dette.eucnord.dk eller telefon 7224 6351.

PRINT

EUC Nord i Hjørring og Frederikshavn udbyder efteruddannelser på rigtig mange områder. Du kan se alle områderne i menuen til venstre og du kan klikke dig frem til præcis det kursus, der passer til dine aktuelle behov.

Efteruddannelse er i dag anerkendt og bruges til mange formål. Ledige kan efteruddanne sig, så de opnår kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet og virksomheder har mulighed for at opkvalificere deres arbejdskraft, så man kan udvikle både medarbejder og virksomhed. Vi tilpasser naturligvis vores undervisning efter kompetenceniveauet, så alle får optimalt udbytte af kurserne.

På EUC Nord har vi en meget kompetent og erfaren medarbejderstab, der underviser efter nyeste viden på de mange områder, som gør det med en solid pædagogisk ballast. Det betyder, at du kan forvente dig en høj grad af faglighed kombineret med godt humør og velforberedt undervisning.

Kig dig omkring i kursuskataloget vha. menuen i venstre side. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte EUC Nord på mail info@eucnord.dk eller telefon 7224 6000.