HåndværkerAkademiet handler om udvikling og innovation indenfor bygge- og anlægsbranchen – kort sagt.

Sammen med samarbejdspartnere i erhvervsliv og uddannelses-systemet har vi udviklet et sted, som skal være med til at definere fremtidens byggeri og sætte fokus på håndværkets udvikling og innovation. Det er nødvendigt og vi føler det er naturligt at vi påtager os denne opgave. At efteruddanne håndværkere med en høj grad af faglighed og forståelse for byggepladsens udfordringer om krav til samarbejde på tværs af fagene. 

På efteruddannelsesområdet samarbejder vi løbende med fx Teknologisk Institut, Dansk Byggeri, Hjørring kommune og mange flere gode partnere, der alle har interesse i et succesfuldt HåndværkerAkademi.

Åbent Værksted er vores fleksible kursustilbud, hvor vi tilbyder 93 uddannelser indenfor bygge- og anlægsfagene. Du bestemmer selv starttidspunkt og kan selv sammensætte uddannelserne efter dine behov. Også den særlige  jobrettede kursusforløb.

Læs mere om Åbent Værksted i vores brochure>>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vi udsender nyhedsbreve målrettet tømrer- og murersvende samt virksomheder. Vi udsender cirka 6 gange om året med nyt om kurser, branchenyheder, arrangementer osv.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrev >>

PRINT

EUC Nord i Hjørring og Frederikshavn udbyder efteruddannelser på rigtig mange områder. Du kan se alle områderne i menuen til venstre og du kan klikke dig frem til præcis det kursus, der passer til dine aktuelle behov.

Efteruddannelse er i dag anerkendt og bruges til mange formål. Ledige kan efteruddanne sig, så de opnår kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet og virksomheder har mulighed for at opkvalificere deres arbejdskraft, så man kan udvikle både medarbejder og virksomhed. Vi tilpasser naturligvis vores undervisning efter kompetenceniveauet, så alle får optimalt udbytte af kurserne.

På EUC Nord har vi en meget kompetent og erfaren medarbejderstab, der underviser efter nyeste viden på de mange områder, som gør det med en solid pædagogisk ballast. Det betyder, at du kan forvente dig en høj grad af faglighed kombineret med godt humør og velforberedt undervisning.

Kig dig omkring i kursuskataloget vha. menuen i venstre side. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information er du meget velkommen til at kontakte EUC Nord på mail info@eucnord.dk eller telefon 7224 6000.