Vi tilbyder efteruddannelse til rengøring- og fødevarebranchen inden for en række områder. Nedenfor kan du se en liste over de kurser vi tilbyder i øjeblikket.

 Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores udbud.

PRINT

Praktikvejledning af ernæringsassistentelever

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, Fjernundervisning, 9800 Hjørring
Garantikursus Garantikursus - garanteres gennemført
Startdato 8. august 2022
Slutdato 22. december 2022
Undervisningsform Fjernundervisning
Beskrivelse Virtuelt kursus, der foregår på læringsplatformen Its Learning. Når du er tilmeldt kurset, kobles du op på kursusindholdet og skal logge på med nem-id.Du skal gennemføre kurset i løbet af 1 måned, og vil have adgang til alle materialer i 3 måneder. Når det virtuelle kursus er gennemført, skal du gennemføre en AMU-prøve, som skal bestås, for at man kan få et AMU-bevis
Kontaktperson Marianne Kondrup Krogh
Telefonnr 72246011
Email mkk@eucnord.dk
Kviknummer 821409tr22-48766-2
Minimum antal deltagere 1
Maksimum antal deltagere 0
Status
Fag til kurset:
Praktikvejledning af ernæringsassistentelever
Skolefagkode: 48766
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 640,00 kr.
Pris for ledige: 3313,50 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 3313,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til medarbejdere/ernæringsassistenter, som varetager opgaver i forbindelse med oplæring af ernæringsassistentelever inden for jobområdet.

Formål:
Du vil ud fra viden om gældende bekendtgørelse og uddannelsesordning kunne planlægge og gennem-føre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed, herunder motivere og vejlede eleverne gennem anerkendende og professionelle samtaler, så der også opstår en sammenhæng i deres uddannelse.

Indhold:
Du kan ud fra viden om gældende bekendtgørelse og uddannelsesordning planlægge og gennemføre uddannelsesforløb for elever i egen virksomhed. Du kan motivere elever til at deltage aktivt i egen uddannelse.Du kan vejlede og medvirke til at skabe sammenhæng i uddannelsen for ernæringsassistentelever på baggrund af elevens personlige og faglige forudsætninger. Du kan gennemføre anerkendende og professionelle samtaler, der sikrer progression i elevens ud-dannelse i virksomheden.Du kan anvende it-baserede redskaber til registrering og evaluering af elevens uddannelse.Du kan vejlede og støtte eleven i brug af ernæringsassistentbogen.