HåndværkerAkademiet handler om udvikling og innovation indenfor bygge- og anlægsbranchen – kort sagt.

Sammen med samarbejdspartnere i erhvervsliv og uddannelses-systemet har vi udviklet et sted, som skal være med til at definere fremtidens byggeri og sætte fokus på håndværkets udvikling og innovation. Det er nødvendigt og vi føler det er naturligt at vi påtager os denne opgave. At efteruddanne håndværkere med en høj grad af faglighed og forståelse for byggepladsens udfordringer om krav til samarbejde på tværs af fagene. 

På efteruddannelsesområdet samarbejder vi løbende med fx Teknologisk Institut, Dansk Byggeri, Hjørring kommune og mange flere gode partnere, der alle har interesse i et succesfuldt HåndværkerAkademi.

Åbent Værksted er vores fleksible kursustilbud, hvor vi tilbyder 93 uddannelser indenfor bygge- og anlægsfagene. Du bestemmer selv starttidspunkt og kan selv sammensætte uddannelserne efter dine behov. Også den særlige  jobrettede kursusforløb.

Læs mere om Åbent Værksted i vores brochure>>

Proceshåndværker
Bliv fremtidssikret med dette kursus, hvor du kommer hele vejren rundt om tømrerfaget. Vi ser på rekruttering, arbejdsglæde, bæredygtighed, kundepleje, kvalitet og bygningsreglementer

Læse mere om Proceshåndværker i vores brochure >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vi udsender nyhedsbreve målrettet tømrer- og murersvende samt virksomheder. Vi udsender cirka 6 gange om året med nyt om kurser, branchenyheder, arrangementer osv.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrev >>

PRINT

Terrazzo - udførelse af gulve og plader

Valgte hold
Kursussted EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Tilmeldingsfrist 16. februar 2024
Startdato 26. februar 2024
Slutdato 1. marts 2024
Varighed 5,0 dage
Deltagerpris 670,00 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 5835,00 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid kl. 08.00 - 15.30
Beskrivelse Terrazzo - udførelse af gulve og plader
Kontaktperson Claus Harboe
Telefonnr 72246015
Email cha@eucnord.dk
Kviknummer 821409ty24-47126-01
Minimum antal deltagere 8
Maksimum antal deltagere 16
13 ledige pladser
Fag til kurset:
Terrazzo - udførelse af gulve og plader
Skolefagkode: 47126
Varighed: 5,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 670,00 kr.
Pris for ledige: 5835,00 kr. (Kontakt dit jobcenter)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 5835,00 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til murere og andre faglærte og ufaglærte, der har eller søger beskæftigelse indenfor området.

Formål:
Deltagerne kan ud fra viden om materialer og værktøjer udføre gulve og plader i terrazzo samt vejlede kunder om valg af løsning og med inddragelse af løbende kvalitetssikring planlægge arbejdets samlede udførelse under hensyntagen til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Indhold:
Deltagerne kan: - Udføre korrekt opbygget underlag for terrazzogulve på baggrund af kendskab til tunge gulvkonstruktioner og aktuelle anvisninger. - Gennemføre støbning af terrazzoplader og -gulve. - Vejlede kunden i materialevalg ved nye overflader, renovering af gamle overflader samt med hensyn til den behandling og vedligehold, som terrazzoprodukter kræver. - Anvende kendskab til såvel udførelse, som til materialer, herunder færdige terrazzoblandinger, samt inddragelse af kvalitative og æstetiske hensyn i vejledning af kunden - Planlægge udførelse løbende kvalitetssikring af en given opgave, som inddrager kunder og øvrige samarbejdspartnere. - Sikre, at der tages nødvendig hensyn til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø under arbejdets udførelse.